Serieus genomen worden?

Zoals ik ben begonnen met het artikel ‘de reden waarom jij een luxe horloge draagt’, is het belangrijk om erbij te horen. Mensen beoordelen hoe slim, goed, aantrekkelijk en succesvol je bent aan de hand van zichtbare elementen, kleding, schoenen, auto, horloges, enz. enz.

Deze elementen zijn heel erg belangrijk en helpen vaak, mensen krijgen trekken een conclusie voordat jij iets hoeft te zeggen, luxe spreekt. Bijvoorbeeld, je loopt naar de supermarkt er komt een vent in een Ferrari aanrijden, 90% van de mensen zullen hun ogen op hem gooien. En iedereen heeft gelijk al zijn oordeel klaar liggen. En dromen van een zakelijk aanzoek, want ja hij rijd een bak van een paar ton.

Ik zal je de instructies van een droom schoonzoon uit de 50’er jaren. “Henk” kan zichzelf goed verzorgen voordat hij “Anita” thuis ophaalt voor een avondje uit. Destijds was het nog erg belangrijk dat je er netjes gekleed bij moest lopen, je haar moest tip top zijn, stralende schoenen, en natuurlijk een rechte houden en een stevige handdruk kon de vader van Anita heel erg waarderen! Dit was destijds een totaal beeld om serieus genomen te worden op zowel sociaal als zakelijk gebied.

Dus draag een horloge. Zoek er eentje uit dat schittert van een glanzend randje, met de juiste mix aan metalen en kleuren! Zorg ervoor dat het eruit ziet alsof het maar een kleinigheidje is. Zoek een uniek horloge uit, dus ga niet zomaar op het eerste horloge af dat je tegen komt, nee kijk eens goed rond. Je zal gegarandeerd de smaak vinden die bij jou past!

Voor ieder doeleind een ander horloge!

Door een horloge juist uit te zoeken krijg jij een succesvol gevoel, en wanneer jij en succesvol gevoel hebt zal je ook succes uitstralen, je kan moeilijk iemand overtuigen van iets als je er zelf niet van overtuigd bent. Het kan natuurlijk ook tegenwerken als je geen smaak hebt, door bijvoorbeeld bij een zakelijke meeting met een groot G-Shock horloge te komen opdagen.

Terwijl je bijvoorbeeld op de skate-baan alle ogen zal trekken! Daarom is het ook belangrijk om voor ieder evenement, of doelgroep een ander horloge te dragen. Zie het maar als een pak, je zal uitgelachen worden als je in de sportschool met een strak pak op de loopband begint te rennen, en zo zal je uitgelachen worden als je bij een meeting aan komt lopen in een jogging broek en een T-Shirt. Zo kan je ook het onderscheid in horloges maken.

Uiteindelijke conclusie

Uiteindelijk is serieus genomen worden een simpele formule die gaat als volgt: Opvallen + Waarde ( In Euro’s) = Is de serieusheidsgraad waarin je valt. Een luxe horloge zal je helpen opvallen, en de luxe die het horloge uitstraalt geeft aan hoe serieus jij genomen word. Simpel toch? Een kind kan het antwoord uitrekenen!