WordPress hosting Nederland

13 dingen die je moet weten over WordPress hosting. WordPress is gewoon een prachtig CMS programma, je kan er zoveel richtingen mee. Hieronder ga ik 13 dingen doornemen die handig zijn om te weten, of je nou en blog, of een website wil maken.

1. WordPress is het meest populaire CMS systeem in de wereld.Wordpress-hosting-nederland

Steeds meer en meer website worden gedraaid op een WordPress hosting CMS systeem. Dit komt omdat het zo een goed, stabiel en simpel systeem is dat je direct zonder enige moeite helpt een website online te zetten. In totaal licht het cijfer van het aantal website dat WordPress gebruikt als CMS systeem tussen 50% – 60%, en er worden gemiddeld 17 blog artikelen op een WordPress website gepubliceerd iedere seconde van de dag.

2. Er zitten hele grote merken tussen die een WordPress website hebben.

Er zijn zoveel grote namen die op een WordPress CMS draaien. Neem bijvoorbeeld CNN blogs, deze draaien allemaal op WordPress, Wall street, Forbes, en ga zo maar door. Dit zijn bedrijven waar je van zou verwachten dat ze allemaal op speciaal ontwikkelde systemen zouden draaien. Dit geeft al aan hoe goed en betrouwbaar WordPress is.

Als deze bedrijven er op vertrouwen dan kan jij er zeker ook van uit gaan dat het een perfect CMS systeem voor jouw is.

3. Wordpress is niet eens voor Bloggen.

WordPress is begonnen als een blog platform, maar met de tijd is het totaal uitgegroeid tot een CMS systeem dat voor alles perfect is. Webwinkels, vliegwinkels, theater boekings systemen. Noem het maar op, wordpress is zo ver ontwikkeld dat alles gedaan kan worden met het systeem, en het ontwikkeld nog iedere minuut van de dag verder.

Dus ook voor jou idee is het slim om gebruik te maken van dit CMS systeem, je moet wel precies weten welk wordpress hosting pakket je neemt. Qua Data en Schijfruimte.

4. Plugins geven je de mogelijkheid duizenden functies toe te voegen zonder programmeren.

Met WordPress kan je je website uitbreiden met ontelbaar veel plugins. Er zijn zowel betaalde als gratis plugins die je voor alles kan gebruiken, en heel veel mogelijkheden toe te voegen op je website. Bijvoorbeeld bewegende bannes, Rekenmachines, en noem het maar op.

Momenteel zijn er al meer dan 45.000 gratis plugins in de officiele WordPress website. Dit is apart van de duizenden betaalde plugins. Als jij nog kennis hebt van PHP, kan je WordPress nog verder uitbreiden en zelf scripts schrijven voor WordPress.

5. Wordpress kan ook handig zijn voor Intranet sites.

Er zijn duizenden plugins die WordPress uitbreiden tot systemen die je lokaal kan gebruiken, zonder wordpress hosting, kan je het ook installeren op een lokale computer, en hiermee bijvoorbeeld klanten opslaan, dit betekent dat je het bijvoorbeeld kan gebruiken om Facturen, enzovoort uit te draaien, klanten te registreren en producten invoeren en wanneer ze op zijn bijhouden in WordPress.

6. Je kan het gebruiken voor lidmaatschap websites.

Het is simpel om een plugin te gebruiken en een lidmaatschap website op te zetten, er zijn talloze gratis en betaalde websites. Je kan op deze manier Premium content aanbieden, en gratis content.

De mogelijkheden die er op dit gebied zijn ken ik niet helemaal, maar ik weet wel dat de mogelijkheden uitgebreid zijn. En je precies kan selecteren wat een bepaald lid te zien krijgt.

7. Wordpress is gratis, je hoeft alleen te betalen voor WordPress hosting.

WordPress is een open source programma, en er zijn ontelbaar veel leden die iedere dag programma’s en technieken uitbrengen die compatibel zijn met WordPress, dus het is niet alleen zo dat het vanuit WordPress komt. Er is ook een community van miljoenen mensen die WordPress plugins uitbreiden en verbeteren.

En als jij weet hoe het moet, kan je natuurlijk ook je eigen Thema’s en plugins programmeren en schrijven. Je kan de website compleet van scratch programmeren.

8. Je kan binnen 1 dag aan de gang.

Je kan binnen 1 dag aan de gang met je nieuwe website, het enige wat je nodig hebt is WordPress hosting, en een domeinnaam. De basis staat al, je kan nu gebruik maken van verschillende gratis thema’s en als jij het professioneler wil aanpakken, dan kan je een thema kopen, en alles opzetten.

Je kan een webwinkel beginnen, een informatieve website, een video website, noem het allemaal maar op.

9. Een WordPress website is makkelijk te managen

WordPress websites zijn makkelijk te onderhouden. Zowel op het gebied van managen van je website als het updaten en aanpassen van je website. Ieder probleem dat jij tegen komt, is al een keer voor gekomen bij iemand anders, en worden dan weer goed gemaakt. Kom je er echt niet uit? Dan kan je natuurlijk altijd professioneel hulp inschakelen, er zijn talloze professionals die diensten aanbieden, en ieder probleem op het gebied van WordPress hosting, WordPress programma’s, WordPress plugins helpen.

10. Domeinnaam, WordPress hosting, Thema, en gaan!

Allereerst moet je een Domeinnaam bedenken, en deze linken aan je WordPress hosting. Let er op dat je genoeg MB’s aan geheugen hebt, en genoeg data verkeer kan krijgen. Ben je van plan om een website op te zetten met duizend pagina’s en honderden afbeeldingen? Dan is het slim om een WordPress hosting pakket te nemen met bijvoorbeeld 10 GB aan geheugen, en niet 500 MB. Ga je bijvoorbeeld een kleine informatieve website beginnen over je schilder bedrijf? Dan kan je dat doen met een geheugen van 500 MB.

Dit kan je allemaal later in de meeste gevallen op weer uitbreiden, maar vraag dit vooraf aan je WordPress hosting provider. Want het is niet zo dat het overal uitgebreid of aangepast kan worden.