>Wand klok, 8 manieren om een wandklok te gebruiken
Wand klok, 8 manieren om een wandklok te gebruiken 2017-11-27T15:49:25+00:00

8 manieren om jouw wand klok prachtig te combineren met jouw lifestyle!

Een wand klok kan een prachtige sfeer aan je kamer geven. Het kan in allerlei opzichten een gigantische verandering aan je woonkamer geven!

Je kan een wand klok gewoon ophangen als klok, en niet anders gewoon om de tijd af te kunnen lezen. Maar je kan het ook hangen om een lege kale muur op te vullen. Hieronder hebben wij 8 verschillende stijlen klokken die jij kan gebruiken in iedere situatie!

1.

Een wandklok die zich vermengd met jouw interieur. Een klok kan ook prachtig toegepast worden aan jouw interieur! Door dezelfde kleurtoon en stijl te gebruiken. Meestal staat in dit geval een grote wand klok, deze zorgt voor een prachtige overloop van bijvoorbeeld jouw kast, en andere accessoires. Maar de klok moet natuurlijk wel een evenwichtige kleur hebben.

wandklok vintage stijl

2.

Kleurvolle uitstraling. Heb je geen kleurvolle kamer maar een neutrale kamer, zonder al te veel combinaties? Dan kan een prachtige kleurvolle Wand klok een heel verschil maken! Het zorgt voor een kleurvolle uitspatting, en valt gelijk op door alle neutrale kleuren eromheen. Hieronder een voorbeeld van kleuren, een beetje een vreemd voorbeeld maar ik vindt het best een leuke klok! Haha ieder zijn smaak natuurlijk…..

kleurvolle wandklok

3.

Simpele updateHeb je een klein stukje leegte op de muur, en wil je deze opvullen, met iets kleins en dat goedkoop is? Dan kan je natuurlijk altijd kiezen voor een simpele Wand klok, eentje met niet al te veel decoraties maar gewoon in het wit, of in het zwart. Dit kan je natuurlijk aan de hand van de kleuren van je muur passen. Een klein voorbeeld van simpele klokken.

simpele elegante wandklok
  1. Artistiek praat moment. Door een Artistieke wand klok op te hangen. Bijvoorbeeld een antieke grote klok. Op een prominente plek, net als bijvoorbeeld in de keuken of naast de eettafel valt geen enkel moment stil! Zo een klok geeft een prachtige sfeer in de ruimte. Hieronder een voorbeeld van de klok waar we het over hebben. Ik vindt het een prachtige stijl!antieke-wand-klok
  2. Creëer een galerij van jouw woonkamer! Een beetje een vreemde maar prachtige woondecoratie stijl, is de galerij! Wat houdt dit in? Niet één maar meerdere klokken in je woonkamer! Met allerlei tijdsaanduidingen van allerlei locaties over de hele wereld. New York, Los Angeles, Dubai, China, Australië…En ga zo maar door. Dit geeft een hele unieke indruk ik durf je te garanderen dat je er hele positieve reacties op gaat krijgen! En het zal een ijsbreker zijn voor iedere gast, iedereen zal er vragen over stellen en ze goed bekijken.
    galerie-muur
  3. Klokken voor de verzamelaar. Als zesde item hebben we de klokken voor de verzamelaar. Dit zijn veelal hele oude klokken, excentrieke klokken. Of bijvoorbeeld klokken met een speciaal tikwerk. Dit zijn eerlijk gezegd niet echt mijn smaak klokken…. Maar er zijn genoeg mensen die een oud klokwerk geweldig vinden en er hun hele fortuin aan uitgeven.
    Afbeeldingsresultaat voor collectors clocks
  4. Klokken ter herinnering van grote gebeurtenissenÉén van mijn lievelings-manier om een klok te gebruiken! Ter herinnering van een grote gebeurtenis kan je een aantal klokken naast elkaar ophangen met een afbeelding erboven, de klokken staan stil op het tijdstip dat het gebeurt.Bijvoorbeeld bij een geboorte van je kind. Het kan ook op het moment van het overlijden van een dierbare maar ik vindt dit persoonlijk niet fijn om ieder moment van de dag aan de dood van een dierbare te denken. Maar ook hier weer heeft ieder zijn idee eroverAfbeeldingsresultaat voor clock stands still special event
  5. Een persoonlijke klok. Als laatste hebben we de persoonlijke klok. De klok die je persoonlijk kan maken, door bijvoorbeeld een familie foto, of een tekening gemaakt door de kleintjes. Je kan het zo gek en persoonlijk maken als je maar wil!Gerelateerde afbeelding