Verlicht alles in en rondom je winkel!

Buitenlampen is een andere manier om je winkel te beveiligen tegen inbraak. Bijna alle winkel inbraken gebeuren in de nacht. In het donker is een inbreker niet goed zichtbaar, en heeft hij genoeg ruimte en tijd om in de breken.

Door je winkel aan alle zeiden te overspoelen met licht, kan je inbrekers afschrikken. Vooral als je alle ingangen ook nog eens extra beveiligd met een sensorlamp, die aan schiet zodra er iemand langs loopt. En om het nog completer te maken, beveiligingscamera’s bij alle ingangen en dat deze op het begin niet duidelijk zichtbaar zijn, maar op het moment dat de lamp aan gaat, de inbrekers beseffen dat ze met hun volle gezicht in beeld zijn.

Bouwlampen houden inbrekers weg!

Bouwlampen zijn sterk en geven heel veel licht, deze zijn perfect te gebruiken om je winkel te overspoelen met licht. Deze lampen weerstaan, slechte weersomstandigheden, zijn hufter-proof. Er zijn natuurlijk ook varianten die tegen kogels kunnen… Het is maar hoe je het zelf wil hebben.

Indoor winkel verlichting is ook heel belangrijk. Wanneer een winkel van binnen goed verlicht is, is een inbreker ook goed zichtbaar. Zowel voor de politie als voorbijgangers, als een winkel niet goed verlicht is, kunnen zei wel naar buiten kijken maar niemand naar binnen. Zie het maar als wanneer het buiten donker is, en jij loopt ergens langs waar lampen branden, jij ziet heel duidelijk wat er binnen gebeurt, maar de persoon die binnen staat… juist die ziet jou niet!

Ruim altijd voor sluitingstijd de displays op, zo heeft de politie een beter overzicht, wanneer zei aan het patrouilleren zijn.

Natuurlijk moet dit gecombineerd worden met een alarmsysteem, beveiligingscamera’s en andere vormen van inbraakbeveiliging.