Snel afvallen

Val snel en op een gezonde manier af, ik beloof geen 10 kilo afvallen per week. Maar een gezonde manier om je lichaam een stuk sterker, stabieler, en strakker te maken.

We gaan ook geen speciale supplementen uitschrijven, of hele eetgewoontes uitsluiten. Hoe doen we dat? Door een aantal kleine aanpassingen in eetgewoontes, en bewegingen. We gaan het zo simpel en effectief mogelijk houden. Je kan het natuurlijk ook uitbreiden, dat raad ik je natuurlijk wel aan!

Veel water drinken

Snel afvallen begint bij veel water drinken, met veel bedoel ik niet meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, Denk dan aan 1.5 tot 2 liter. Water bevat geen calorieën, geen vetten, geen sodium. Het is een natuurlijke drank waar je lichaam ontelbaar veel voordelen aan heeft.

Persoonlijk geniet ik van water, vooral tijdens het sporten. Het geeft een gigantische boost, en je kan gelijk weer verder gaan met sporten. Veel water drinken is eigenlijk heel erg belangrijk, niet alleen om af te vallen maar ook voor een evenwichtige leefstijl.

Vindt je water maar saai en smaakloos? Voeg bijvoorbeeld een limoentje toe!