Waarom jij voor HTTPS moet gaan in plaats van HTTP

Google heeft in 2015 al officieel aangekondigd dat een beveiligde verbinding een onderdeel wordt van het ranken van een website. Het is eigenlijk zo simpel, als Google het zegt waarom doen we het dan niet gewoon? Er zijn nog dit moment nog maar 1% van alle websites beveiligd met een SSL Certificaat.

Google Analytics 20 mogelijkheden die je niet had verwacht

In 2017 draait iedere zaak meer om data dan ooit tevoren! Van voorspelde data, tot gegevens gerichte data. Er zijn allerlei soorten data en deze data zijn op allerlei verschillende manieren te gebruiken. Ook op het gebied van marketing staat data op de eerste plaats. De meest effectieve manier om keuzes te maken op het gebied van marketing, komen allemaal van bezoekersdata, conversie data enzovoort. En waar komt het meest van al deze data vandaan? Google Analytics.

Bovenaan Google staan, is dat echt zo belangrijk?

Eerste pagina resultaten zijn kostbaar voor merken. De top vijf zoekresultaten zijn het meest zichtbaar voor bezoekers en zijn goed voor ongeveer 75% van de bezoekers die zoeken op dat zoekwoord! De nummer één spot in de zoekresultaten is ver weg de meest bezochte link.

Vaker website laten crawlen door Google 10 tips

Website crawlen is een belangrijk onderdeel van SEO. Als Google jouw website niet goed kan crawlen, zal je merken dat veel belangrijke pagina’s niet gevonden zullen worden, en dus niet verschijnen in Google.