Mooie Dameshorloges Top 10

Wij hebben een top 10 opgesteld van mooie dameshorloges! Deze top 10 hebben wij gemaakt aan de hand van een kleine Enquête. Misschien is dit voor jou niet de top 10? Ieder heeft natuurlijk zijn eigen smaak, en wij ontvangen graag een mail met jouw mooiste dameshorloges.

Nummer 1.

Zwart Dameshorloge Set armband

Op nummer 1 staat de zwarte dameshorloge set met armband. Deze prachtige set is compleet in een donkere stijl.

Dit is werkelijk een horloge dat past in het lijstje van mooie dameshorloges. Het is stijlvol, simpel, en elegant. De armband die hoort bij deze set is ook heel mooi ontworpen met dezelfde steentjes als het horloge.

Nummer 2.


Wit Dameshorloge

Op nummer twee is staat dit mooie witte horloge. Dit prachtige exemplaar is gemaakt met een mooi wit leren band. De rest van het horloge is in een rosé gouden kleur. De wijzerplaat is in dezelfde stijl als de band. Ook in een mooie witte kleur.
De wijzers zijn in dezelfde kleur als de horlogekast. De wijzers zijn aangegeven in streepjes, alleen de nummer 6 en 12 zijn aangegeven in de Romeinse nummer aanduiding

Dit mooie horloge heeft zeker een tweede plaats verdiend! Ik zou het persoonlijk zelfs op nummer 1 zetten.

Nummer 3.

Roze-goud-horloge-voor-damesRoze dameshorloge

Op nummer drie staat de Roze goud horloge voor dames, een mooi roze polsband gemaakt van leer. De kast is gemaakt in een roze gouden toon, en heeft alle wijzers en wijzerplaat ook in het goud gekleurd.

Dit mooie horloge heeft de derde plek verdiend, en het prijskaartje van dit horloge is minder dan 100 euro!

Nummer 4.
Klassiek bruin horloge voor dames

Dameshorloge bruin leren band

Op nummer vier staat dit bruine dameshorloge, dit horloge heeft dezelfde stijl, en ontwerp als het horloge op nummer 3. Alleen is dit horloge in het bruin. Ook op de wijzerplaat zijn de nummertjes weg gehouden.

De combinatie van rosé goud, en een bruine band geven het een hele mooie en vloeiende overloop van kleur, en stijl.

Nummer 5.

Michael Kors Dameshorloge MK3293Michael-Kors-Dameshorloge-MK3293-afbeelding-1

Op de vijfde plaats is de MK3293 geëindigd, dit prachtige dameshorloge, heeft een waar kleurenfestijn, en het is zo mooi afgewerkt dat het mij iedere keer weer bij het zien van het horloge, echt de vragen in mij op haalt, hoe de ontwerper het voor elkaar heeft gekregen zo een simpel en elegant horloge te ontwerpen.

Het horloge is compleet in Rose goud gekleurd, met een paarde wijzerplaat, die er werkelijk uit springt. De wijzers zijn ook prachtig afgewerkt.

Nummer 6.

Horloge Klassiek Dames Leren band AR0467

Armani-Dames-Horloge-Model-AR0467-8Op nummer zes is dit Armani Dameshorloge geëindigd, dit horloge heeft een meer zakelijke uitstraling dan de rest van de horloges hierboven, dit geeft niet weg dat het geen geslaagd horloge is, want het is een zeer geslaagd horloge! Dit horloge is zoals de vele Armani horloges ook voorzien van Romeinse Cijfers, en Krasvrij Mineraalglas.

Dit horloge heeft een prijskaartje van €249,99, maar hier hebben wij een streep doorheen gezet en bieden deze aan met een flinke korting! Tijdelijk voor maar €179,99, dus bestel het snel voor het is uitverkocht.

Nummer 7.

Armani dameshorloge AR1668 leren bandArmani Dames Horloge AR1668

Op de zevende plaats is de Armani AR1668 geëindigd, dit prachtige dameshorloge heeft een blauwe band van leer, ik vind persoonlijk dit horloge thuis horen tussen de zakelijke, en elegante horloges. Dat omdat dit meer een horloge is waar je bij ieder uitstapje of zakelijke bijeenkomst zeker eruit springt!

Net als bij de meeste andere Armani horloges, is dit horloge ook voorzien van Romeinse Cijfers, en een Mineralen glas. Ik vraag me af waarom Armani precies hiervoor heeft gekozen? Is het omdat het merk is ontstaan in Italië? Waar de Romeinen zijn geweest… Of omdat het mooi is? Ik weet het niet weet jij het?

Nummer 8.

Michael-Kors-Dameshorloge-MK3236-afbeelding-3Michael Kors Dameshorloge MK3236

Op de achtste plaats is de Michael Kors MK3236 geëindigd. Dit is een prachtig horloge, compleet in het Rose goud gekleurd, dit horloge is mooi afgewerkt met allerlei kleine kristalletjes, rond de horlogekast, en op de wijzerplaat.

Als mooie afwerking heeft dit horloge een gevlochten band gekregen, in mijn ogen is dit een prachtige combinatie!

Nummer 9. calvin-klein-K1T24102-horloge

Calvin Klein – Pensive M SS B-GLE Witt & Zwarte Wijzerplaat

Op nummer negen is het horloge van Calvin Klein geëindigd, de golvende stijl waarin dit horloge is prachtig ontworpen, dit horloge is er te krijgen in de gouden versie, en natuurlijk in een lichtere kleur wijzerplaat.

Calvin Klein heeft ook hele mooie collecties aan horloges, veelal in een elegante en luxe stijl.

Nummer 10.

Wereldkaart horloge antiek zwartWereldkaart horloge unisex

Op nummer tien staat het horloge met het wereldkaart patroon, een prachtig exemplaar. Je kan de kaart natuurlijk niet gebruiken op reis, tenzij je scherpe ogen hebt.

Maar daar is dit horloge natuurlijk niet voor ontworpen, een wereldkaart straalt allerlei verschillende kleuren uit, dit maakt een horloge met een wijzerplaat als ontwerp prachtig!

Mooie Dameshorloge merken

In dit artikel gaan we het hebben over mooie dameshorloges, en dameshorloge merken. We gaan het hebben over in totaal 18 merken! en daarna de top 10 mooiste dameshorloges lijst

Oozoo Horloge

Oozoo horloges, zijn mooie en simpele horloges. Ook de prijzen, van het horloge merk, zijn niet al te hoog. Veelal liggen de prijzen tussen 25 en 70 euro. Oozoo horloges, zijn allemaal gemaakt in eigenlijk wel dezelfde stijl, vintage, netjes.

Over het merk Oozoo is niet echt veel bekend, het is ook niet echt een groot merk als Armani, of Guess. Oozoo horloges, zijn low-budget horloges.

Gc horloge

Gc horloges, de nieuwe naam voor de Guess Collection. Gc staat voor de top collectie horloges, van Guess. Ze hebben het onderdeel express apart aan de man gebracht, omdat de hele collectie van Gc horloges, horloges zijn van Swiss makelarij.

Dus eigenlijk kan je de horloges zien als de top collectie van Guess.