Hoe krijg je snel meer volgers op Twitter

Twitter is één van de top Social media netwerken. Dus het is niet zo slim om er geen gebruik van te maken. Zoals alle andere netwerken is het met Twitter ook belangrijk om volgers te krijgen. Door meer volgers kan jij meer mensen bereiken, en natuurlijk het gebruik maken van Hashtags. Dit artikel gaat er specifiek om hoe je meer volgers op Twitter kan krijgen.

19 tips voor een gigantische productlancering

Je product is eindelijk klaar! Je hebt veel tijd, geld en middelen geïnvesteerd. Je product moet een hit worden anders is alles voor niks geweest. Je drukt op publiceren, en je website met product is eindelijk live….. Oh het is zo stil? Niemand interesseert het, en niemand koopt wat van je. Wat is er gebeurt?

Hoe gebruik je Facebook voor lokale zaak

Ben je op zoek naar een betere, en effectieve manier om je lokale bedrijf te promoten? Heb je al geprobeerd om op Google en Facebook te adverteren en voelde het alsof je geld weg gooide? Nou dan ben je op de juiste pagina beland.

Hoe haal je het meest uit betaald Social Media adverteren

Kwaliteits-content, werken met bekende personen, en video’s strategisch inzetten, zijn allemaal grote elementen van iedere marketing strategie. Ook al zijn deze concepten er al talloze jaren, maar de ontwikkeling die deze strategieën hebben gemaakt zijn nog maar recent.

8 Belangrijke conversie statistieken die je moet meten!

Als je een waardevolle product of service te bieden hebt. Dan is natuurlijk het enige doel ervan publiek trekken. Hier moet jij dan weer loyale klanten, of gebruikers van maken. Dit hangt allemaal af van hoe goed jij optimaliseert door te kijken naar de juiste bezoekers statistieken.

Content marketing

Het hele internet is steeds maar gaan draaien om content. Vandaag de dag is content marketing het meest belangrijke onderdeel op ieder gebied, als het gaat om marketing. Zowel bij Social media marketingemail marketing, de hele term marketing begint bij content.

Email marketing 20 Grootste vragen over beantwoord!

Email marketing kan er op het eerste gezicht uitzien als iets heel simpels, maar op het moment dat je, jezelf er meer in gaat verdiepen ga je merken dat het alles behalve simpel is. Gelukkig is Marketingkring.nl hier om jou te helpen en alles bespreekbaar te maken!

Facebook marketing tips te gebruiken voor bedrijfspromotie

Het is erg simpel Facebook is een platform om te spelen met marketing mogelijkheden voor je bedrijf. Ondanks het zeuren dat de marketeers deden toen het duidelijk werd dat gratis Facebook marketing iets van het verleden is, gebruiken marketeers nog steeds Facebook om bedrijven te vermarkten.

Social media marketing de 20 grootste vragen beantwoord

Veel bedrijven lopen nog rond met vragen op het gebied van digitale marketing. Er komen vaak verschillende vragen binnen over online marketing. Daarom leek het mij handig om al deze vragen op te sommen en één voor één te beantwoorden. Zonder verder te gaan zal ik maar gelijk beginnen aan de  meest gestelde vragen over Social Media Marketing.

Facebook marketing

Terwijl ieder sociaal media platform nu voorzien is van een advertentie systeem, blijft Facebook toch nog de nummer één platform, door de mogelijkheden, inzichten en het publiek

Digitale Marketing fouten die jouw merk kunnen breken.

Iedereen maakt fouten. Je kan Halo in plaats van Hallo in je nieuwsbrief zetten zonder het door te hebben. Je typt een ontwerp verkeerd in je email. Dit zijn kleine fouten die niet echt veel schade aan je imago richten, mits je ze natuurlijk niet altijd maakt.

Waarom je dit jaar meer moet investeren in social media advertenties

Internet gebruikers willen tegenwoordig alleen nog maar advertenties die aan hun interesses voldoen, en niet hun filmpjes bijvoorbeeld onderbreken.