Kom jij al Uniek voor de dag met een Uniek horloge

In het vorige artikel waarin ik aangeef dat je serieus word genomen, en opgemerkt word door
Armani-Heren Horloge-Model-AR0480een mooi horloge. Na het lezen van deze post zit je waarschijnlijk met de vraag “Maar welk horloge moet ik dan hebben?” Wij mannen hebben maar een aantal accessoires die wij kunnen dragen om onszelf van elkaar te onderscheiden. Bijvoorbeeld met Armani horloge met een blauwe wijzerplaat ‘model AR0480’

Nou het is niet precies zo dat wij mannen maar een paar accessoires hebben, het is zo dat er maar een aantal geaccepteerd zijn. Bijvoorbeld een oorbel, word vaak sociaal niet geaccepteerd bij mannen en trekt vreemde gezichten bij mensen. Als jij zo een man bent die graag unieke juwelen, hoeden, en tattoeages wil dragen… ga je gang!

Hoe wij ons kunnen onderscheiden, is arm makelaardij. Een lichaamsdeel, waar zakenmannen, en mannen die echt willen opvallen, iets kunnen dragen zonder vreemde ogen van mensen te trekken. Dit is een onderdeel waar wij als individuen onze smaken, waarden, financiele status enz. kunnen tonen. Een horloge dragen beschrijft heel erg veel over wie je bent.

Als jij een algemeen persoon bent dan kan jij een algemeen horloge dragen. Als jij een uniek persoon bent met een financiele status, en wil je deze status ook echt laten zien? Dan kan je gaan voor een uniek horloge dat past bij je persoonlijkheid. Je wil niet iedere keer opscheppen, door met een grote mond rond te reopen. In plaats daarvan kan je gaan voor een stoer exemplar horloge. Er zijn talloze horloges in diverse stijlen, je kan gebruik maken van alle opties en voordelen ervan.

Voor je handen Fetisj

Er wordt gezegt dat je door een persoon zijn ogen zijn ziel kan lezen. Dat kan kloppen, maar je handen polsen zijn ook een plek waar iemand jou ziel kan aflezen. Handen worden bij het communiceren veel gebruikt, wanneer een mens praat gaan de handen altijd heen en weer.

Als menselijke wezens hebben we bepaalde dingen waar we een gewoonte van hebben gemaakt. We gebruiken ze, merken ze op en raken ze aan. We houden e rook van om mooie dingen aan te raken. Een mooie horloge is ook zo een ding, waar je hand van geniet. En niet alleen je hand word gestreeld maar ook je ego, gaat erop vooruit.

Goed gevormd metaal en andere zachte materialen zoals een rubberband van het horloge geven een lekker en gelikt gevoel. Geven jou iedere keer het gevoel om over je horloge heen de gaan met je vingers. Misschien is dit wel de reden dat ik vaak met mijn horloge en de knopjes speel….

Geef de mensen die toch naar je handen kijken, iets speciaals om naar te kijken! Het is alle aandacht waard.