Ketting met hartje

Zoals de naam aangeeft gaan we het vandaag hebben over kettingen met een hartje als hanger. Zoals je zelf al kan in beelden zijn deze er in duizenden verschillenden vormen maten, kleuren, en materialen.
Kettingen met hangertjes, zijn altijd leuk, zowel bij een speciale gelegenheid als het dragen van een ketting in je vrije tijd. Velen zien een een ketting met een hartje als een symbool van liefde, een leven van liefde. En halen de mooie herinneringen uit de ketting.

Ze zijn er natuurlijk ook in de negatieve vorm, bijvoorbeeld een donker hartje met een aantal ketting met gebroken hartkleine rode vlekjes. Of een soort kreukeltjes, zoals op de afbeelding hiernaast. Dit soort kettingen hebben een meer negatieve beeld, bijvoorbeeld liefdes verdriet. Of de bedoeling een uitstraling van een donkere kant van het leven.

Maar hier ga ik niet verder op in, ik kies liever voor de mooie en positieve kant van het leven, jij ook hoop ik?

Ketting met harten sleuteltje.

kettingDeze ketting, verwacht het of niet, heeft een hele diepe betekenis. Velen zullen vast weten, wat een sleuteltje, een slotje, en een hart, voor combinatie vormen. En sommigen zullen dat niet weten. Nou bij deze, een hart van een mens, is open, open voor iedereen. Dit is het begin, wanneer een mens klein is, op het moment date en mens ouder word, komt het steeds vaker voor moeilijke beslissingen, komt het steeds vaker voor dat een mens word gekwetst.

Na steeds vaker gekwetst te zijn, zal een mens zich steeds meer afsluiten van bepaalde mensen, en het hart zal steeds minder mensen waarderen. Dit is niet iets aparts, dit is van nature, en ieder mens zal dit herkennen. Het hartje, symboliseert het hart ‘logisch’, het sleuteltje en het slot dat eraan hangt, vormen een combinatie. En zijn bedoeld als slot voor het hart, en het hart kan alleen geopend worden voor de juiste persoon.

Om in het hart van de persoon te komen die de ketting met hartje draagt. Ben jij de juiste persoon om in het hart van de drager te komen? Ik weet het niet vraag het de persoon zou ik zeggen!

Ketting met hartje kristallenketting-2

Een ketting met een hartje in kristallen, is het symbool van een prachtig hart. De persoon die dit hart draagt heeft een prachtig, maar een prachtig hart is ook breekbaar. Als het hart breekt van de persoon die het hart draagt, zal het uiteenspatten in duizenden stukjes.
En het zal nooit meer aan elkaar gezet kunnen worden, dus wees voorzichtig met een kristallen hart!