Simpele woonideeën die je direct kan toepassen! 

Als jouw nieuwe huis eigenlijk een oude huis is, je moet dan waarschijnlijk heel veel aanpassingen verrichten die je niet had verwacht. Geloof me, ik weet hoe het is.

Decoratie ideeën voor een ruimere kamer

Licht, luchtig en plezier is het idee hierachter. Lichter kleuren, zorgen ervoor dat kleuren reflecteren, bijvoorbeeld als de zon schijnt, reflecteert het licht heel erg goed.

8 manieren om jouw wand klok prachtig te combineren

Als jouw nieuwe huis eigenlijk een oude huis is, je moet dan waarschijnlijk heel veel aanpassingen verrichten die je niet had verwacht. Geloof me, ik weet hoe het is.

Mooie decoraties voor op de open haard

Bij woningen met een open haar, is de open haard altijd de aandacht trekker. Bij het betreden van je woning, gaan mensen hun ogen altijd als eerst naar de open haart. De manier waarop wij onze open haard decoreren, is ook de stijl die wij reflecteren.

Een Lampion zelf maken?

We weten bijna allemaal wel wat het is, dit komt grotendeels door de jeugd die de meesten van ons hebben door gebracht ‘Sint Maarten’ en ‘Halloween’. We kennen het allemaal wel de periode waarin we ons bezig houden met het maken van een leuke lampion, om in de avond langs de deuren te gaan.

Verschillende Lamp kleuren uitgelegd

Gloeilampen bestaan al vele jaren. Maar met de huidige lamp technologieën, is het niet meer zo simpel als het ooit was. Het is niet meer alleen de soort lamp, en het wattage dat er bij komt kijken.

Wat betekent lumen

Wat is lumen of wat zijn lumen

is een term die je veel tegen komt als je op zoek gaat naar een Led-lamp. Maar wat houden lumen eigenlijk in? Hoe worden lumen berekend? Hoeveel lumen heb ik nodig?