Hardware Wallet

Ga voor een hardware wallet en sla je Bitcoins, en Ripples, op een veilige plek op!

Een hardware wallet, heeft meerdere verschillende namen, een crypto wallet, bitcoin locker, bitcoin kluis, Bitcoin hardware wallet, Offline wallet, Ripple wallet en noem het zo allemaal maar op. Een hardware wallet is USB geheugen, dat verbonden kan worden met je computer, en zo kan jij je Bitcoin, Ripple en andere coins veilig extern bewaren.
Een hardware wallet is veiliger dan een wallet op je PC!, je kan op dezelde gebruiksvriendelijke manier als een normale crypto wallet je coins verzenden en ontvangen. Maar met je hardware wallet zijn je crypto munten veilig van hackers! Zo ben jij gegarandeerd van een veilige hardware wallet.

Bitcoins bewaren in een veilige hardware wallet

Cold storage dat is de synoniem van een hardware wallet. Cold storage betekent dat je alle toegang tot je crypto coins, offline bewaard en geen online bestanden achter laat. Er zijn verschillende andere cold storage vormen, bijvoorbeeld een paper wallet, brain wallet, of een wallet op een computer dat niet verbonden is met het internet.

Er zijn veel bitcoins gestolen in het verleden, en er worden vandaag de dag nog steeds bitcoins gestolen doordat online wallets worden gehackt, en de bitcoins worden weggesluisd. Door te kiezen voor een hardware wallet ben je verzekerd van een veilige omgeving en weet je 100% zeker dat je bitcoins onbereikbaar zijn voor hackers.

Hoe werkt zo een hardware wallet?

Een hardware wallet is een apparaatje dat de transacties voor het Bitcoin, Ripple en andere crypto munten netwerk in een offline omgeving ondertekent, met een private key, en dit dan vervolgend doorgeeft aan je computer dit verbonden is het met internet. Hierdoor zijn jouw munten dus altijd beschermd tegen hackers, omdat je private key veilig op een hardware wallet staat dat niet verbonden is met het internet.

Waarom een hardware wallet bestellen?

Bitcoin handelplatformen zijn niet gereguleerd, en al helemaal de platformen met kleinere alt-coins. Je hoort meerdere platformen exit scammen, en mensen hun munten verliezen. Het is mij zelf ook overkomen. En je moet je crypto-coins ergens bewaren. Soms gaat het om een paar tientjes, maar vaak gaat het om tienduizenden, tot miljoenen euro’s. Dan moet je natuurlijk verzekerd zijn van een veilige omgeving om je crypto munten te bewaren, en je kan het overal mee naartoe nemen.

Je kan je bitcoins overal mee naartoe nemen, je hoeft alleen de kleine hardware wallet in je zak te hebben. Het is dus niet zo dat je de crypto wallet alleen hebt om je munten voor een langere periode te behouden. Nee je kunt makkelijk bij je Ripple wallet, of je Bitcoin wallet, door simpelweg alleen je Hardware wallet in je computer te pluggen en ze te versturen naar de exchange waar jij de munten wil verhandelen.