Ga jij aan de gang met een nieuwe website? €149,99

Wij begeleiden jou van begin tot eind met het bouwen van je website, je krijgt niet alleen een handleiding. Nee wij helpen je ook bij al je vragen die je tijdens het bouwen van je website tegen komt. Met deze handleiding begeleiden we jou van het opzetten van je webhosting pakket tot aan het live gooien van je webwinkel! Doe je het liever niet zelf? Laat ons dan je website bouwen!

Wat gaan we doornemen

Website hosting & Besturingssysteem installatie

Stap 1 is de webhosting, het installeren van het CMS Besturingssysteem, en het koppelen van je domeinnaam aan je website. Dit is de basis waar je website op draait, en vaak ook het meest lastige. Dit nemen wij je uit handen en hier hoef jij helemaal niks aan te doen, wij zorgen ervoor dat alles binnen 1 werkdag klaar staat en jij kan beginnen.

Heb jij je eigen Webhosting pakket? Dat kan natuurlijk ook je zit niet aan ons verbonden, wij bieden dit aan voor de mensen die het nog niet hebben, en niet weten waar ze moeten beginnen.

  • Professionele website bouwen zonder kennis van programmeren

  • Loop je tegen een probleem aan? Wij staan 1 maand lang klaar om al je problemen op te lossen en eventueel zelf het probleem op de lossen!

  • Professioneel SEO advies, een website met een sterke SEO als basis

  • Je website geschikt maken voor Computer, Laptop, Tablet en Mobiel!

Direct Bestellen

Basis waarop een website gebouwd moet zijn

Het opzetten van een juiste basis voor je website, dit is de huisstijl, het thema dat jij het liefst wil hebben. Dit kan je gaandeweg nog allemaal aanpassen, en verbeteren.

We nemen met je door hoe je de kleuren van je website instelt, heb je bijvoorbeeld een bepaalde kleur die echt verbonden is met je bedrijf. Dan kan je de basis opzetten met alles rond deze kleur.

Handige en belangrijke plugins

We gaan alle handige en belangrijke plug-ins uitleggen. Plug-ins die je SEO verbeteren, en je website helpen ranken. Plug-ins om van je website een webwinkel te maken, zodat jij betalingen kan ontvangen en producten kan verkopen. Plug-ins om het aanpassen en uitbreiden van je website makkelijker te maken.

Social Media verbinden met jouw website

Social media is belangrijk, en het is ook heel belangrijk om je Sociale media te verbinden met je website. Zodat mensen jouw pagina’s kunnen delen, en zodat jij bijvoorbeeld je Facebook of Twitter posts kan laten zien op je website.

Website verbinden met Google Analytics

Wij leggen je stapsgewijs uit hoe je Google Analytics importeert in je website, zodat je het dagelijkse verkeer en de bron van het verkeer altijd kunt bijhouden.

Contact formulieren

Er zijn heel veel verschillende vormen van formulieren die je kan gebruiken, deze werken allemaal met verschillende scripts

Verschillende gebruikers op je website

Wil je dat meerdere verschillende mensen kunnen inloggen op je website en bepaalde gedeeltes aanpassen, of teksten schrijven? Dit leggen we uit.