Wil jij een Diesel Horloge kopen? maar ben je er nog niet uit?

Als merk, is Diesel opgezet door een Italiaanse mode ontwerper genaamd Renzo Rosso. Er was een punt bereikt, waarbij Renzo werd gezien als ‘Jeans Genie’. Het succes dat Diesel als mode merk heeft geboekt heeft het meest te maken met Renzo zijn creativiteit op het gebied van marketing en ondernemerschap.

Vandaag de dag behoort merk Diesel op het gebied van Horloges, Jeans, Kleding, Jassen, Zonnebrillen enzovoort…  Wat is de kwaliteit van Diesel horloges ? een vraag die vaak voorbij komt. Diesel Horloges vallen in de prijscategorie tussen de 100-300 euro. Om de vraag te beantwoorden bekijken we eerst eens even de prijs die je betaald voor een Diesel Horloges. Is dit te goedkoop? Of is dit te duur?

Diesel-Horloges

Laten we beginnen bij de woorden ‘Duur’ en ‘Goedkoop’, hier kan geen persoon het juiste antwoord op geven. Het antwoord hierop is een persoonlijke kwestie, en iedereen heeft er een ander idee over. Mensen die een Horloge kopen of willen kopen, zijn te verdelen in twee kampen.

In de eerste kamp vallen de echte horloge liefhebbers, ze gaan precies na welk mechanisme er in een horloge zit en hoe het complete horloge werkt. Dat heb je het tweede kamp, dit zijn de Horloge mode liefhebbers, deze groep kan het helemaal niet schelen hoe een horloge werkt. Als zat er een kikker in het horloge die het horloge laat draaien. Het gaat hen alleen maar om de details aan de buitenkant van het horloge!

Het idee dat een horloge goedkoop of duur maakt, hangt allemaal af van wat de koper in het horloge ziet. Is het een merk horloge? Of is het een simpel horloge? Als de kwaliteit van het horloge goed is zal je nooit het idee hebben dat je te veel betaald voor een horloge.

Zoals ik aangaf hierboven word de keus gemaakt vanuit twee perspectieven. Zo is er een horloge liefhebber die 100.000 euro uitgeeft aan een speciaal mechanisme, aan een horloge dat misschien wel helemaal niet bij je outfit past. En zo heb je weer mode liefhebbers die een horloge kopen voor 30 euro omdat het een prachtige opdruk heeft., en het ze totaal niet uit maakt of er een Quartz mechanisme in zit, of een kikker die het horloge laat draaien.

Diesel horloges zijn mode horloges. Mode horloges zijn niets dan gericht op het passen bij je kleding stuk. Dus hierbij zal je ook nooit echt achter een mode merk een horloge vinden dat zich compleet richt op de speciale horloges. Dit zijn veelal horloge merken als Cartier, Hublot, Audemars Piquet, Deze merken richten zich op het mechanisme achter een horloge. Dus als jij bij de tweede groep hoort dan hebben wij voor jou zowel Dames Diesel horloges als Heren Diesel horloges in ons assortiment!

De conclusie of Diesel horloges van goede kwaliteit zijn,

hangt helemaal af van wat jouw definitie van kwaliteit is. Als je een horloge zoekt dat je 50 jaar wil bijhouden dan zit je bij het verkeerde merk, dan zal je moeten zoeken tussen horloge merken met een prijskaartje boven de 20.000 euro. Mode horloges gaan meestal niet langer dan een aantal jaar mee. Vooral omdat er ieder jaar een nieuwe collectie uit komt, en kleding stijlen veranderen ook jaarlijks.

Dit heeft een invloed om horloges, kan jij nog steeds rondlopen met een horloge van 7 jaar geleden? Dus als jouw definitie van een goede kwaliteit de laatste mode is, voor een coole en gekke stijl. Dan ben je op het juiste pad, en passen Diesel horloges perfect bij jou! Diesel horloges zijn daarvoor ontworpen.