>7 Manieren om deurbeveiliging toe te passen
7 Manieren om deurbeveiliging toe te passen 2017-11-27T15:49:27+00:00

Hoe goed is jouw deurbeveiliging?

Ik praat erg veel over inbraakpreventie, en de manieren om de beveiliging van je huis te brengen naar een hoger level. In mijn ogen is voorkomen beter dan genezen, liever een kleine investering in een beveiligingscamera of een nieuw alarmsysteem.

Het punt is, dat je zoveel dingen kan doen op het gebied van inbraakpreventie. Om je huis en familie te beveiligen. Moet je ieder ding doen op het gebied van inbraakbeveiliging? Nee natuurlijk niet. Maar als je van alles een klein beetje doet, zal je een stuk veiliger zijn dan als je helemaal niks doet.

Wist je dat een inbraak het vaakst plaats vind doordat een woning word betreden door een deur. Daarom publiceer ik dit artikel zodat jij weet wat je precies kan doen om je deur tegen inbraak te beschermen zodat jouw deurbeveiliging niets te kort komt!

Neem je voordeel uit de volgende tips om je deurbeveiliging te verbeteren.

Een solide deur, met een kwaliteits- hendel een anti kerntrek cilinderslot, en een versterkt frame en deurstijl, zullen ervoor zorgen dat het voor bijna iedere inbreker onmogelijk is om erdoorheen te komen, zowel niet door het open te breken en niet door het Cilinderslot te saboteren.

Een Solide Deurbeveiliging.

We beginnen met een algemeen maar heel belangrijk punt: Alle buitendeuren moeten solide en breekvrij zijn. Dit betekent dat een solide deur belangrijk is of op zijn minst solide strippen aan de zijkant zodat een breekijzer er niet tussen komt. Hier heb je verschillende soorten en opties om uit te kiezen, zo kan je kiezen voor sterk hout, of metaal en er zullen vast veel meer soorten zijn maar ik ga het over deze twee hebben omdat deze het meest gebruikt worden.Ā  Natuurlijk hebben alle soorten materialen hun eigen onderhoud nodig, hier ga ik verder niet op in omdat dit niet mijn vakgebied is en ik er niet de kennis over hebben.

Raamloze Deuren

Deuren met ramen lichten de gang op, en geven een welkom gevoel. Maar maken het voor inbrekers ook makkelijker om erdoorheen te komen, bijvoorbeeld als ere en raampje naast de deurknop zit, is het raampje zo kapot geslagen en de deur openen vanuit de binnenkant. Als jij bijvoorbeeld op zoek bent om een nieuwe deur te plaatsen, kies dan bijvoorbeeld voor een deur zonder raam. Als je toch liever voor een deur met raam gaat, zet dan een aantal extra stappen om de deurbeveiliging te garanderen. Kies voor extra sterk glas , of kies voor decoratieve ijzeren stangen.

Weg met dat struikgewas!

Iedereen houdt van een natuurlijke landschap, zo ook inbrekers. Struikgewas, bomen en andere soorten dikke planten kunnen de ingang verbergen, en niet zichtbaar maken voor de straat. Dit is een fout die erg veel is gemaakt, en nog steeds wordt gemaakt zelfs bij de bouw van een woning worden deuren en ramen vaak afgeschermd, Dit maakt het voor inbrekers heel makkelijk om ongezien bij de deur te komen, en rustig zijn werk voort kan zetten en de deur open breken. Zoo ook met ramen.

Breng Extra sterke Cilinders aan (Deadbolts)

Een deur is zo sterk als het slot is. Zelfs de sterkste metalen deuren zijn met een trap open te breken als het cilinderslot niet diep genoeg in het deurframe zit. Of natuurlijk als het slot niet sterk genoeg is.

Extra Deurbeveiliging

Over Deadbolts gesproken, je kan een extra slot aanbrengen. Deze deadbolt sloten zijn alleen van binnenshuis dicht te doen, deze zijn voor inbrekers onmogelijk om open te breken. Deze sloten kunnen een gewelddadige inbraak / overval voorkomen als je sā€™ nachts licht te slapen.

De deurframe

Vergeet het deurframe en deurpost niet. Deze twee elementen zijn essentieel voor een goede deurbeveiliging. Een zwakke deurframe is met een simpele trap al te breken. Daarom is het belangrijk in plaats van een dun, plaat, dik en sterk materiaal te gebruiken. Hierdoor kunnen de twee slotdelen beter in elkaar en word de afsluiting van de deur nog steviger!

Schuifdeuren

Inbrekers zien schuifdeuren af en toe als een warm welkom, maar je kan genoeg doen om inbraak te voorkomen. Zorg er eerst voor dat de ramen van gehard glas zijn, of sterk plastic, en niet simpel glas date en een steen te breken is. Plaats een houten of metalen stok in de rails, zodat de deur niet open geschoven kan worden. Voorkom dat de deur met geweld word open gebroken, dit kan je doen door met jouw beveiligingsbedrijf af te spreken dat zei beweging en trillingssensoren installeren. Zodat het alarm af gaat in het geval dat de sensoren iets op pikken of het raam kapot gaat.

ā€œOverweeg het om gordijnen aan de binnenkant aan te brengen, zo zorg je ervoor dat inbrekers geen open inzicht hebben op jouw woning.