Deuralarmsysteem voor een lage prijs, maar let op de volgende vallen!

Een deuralarm is een goedkope optie om je huis te beveiligen, maar daar blijft het ook bij. Een deuralarm is een goede stap. Je zou ervoor kunnen kiezen een alarm monitor systeem te kiezen dat met alle deuren verbonden is.

Voordelen van deur alarmen

Een deuralarm systeem kan jou waarschuwen op het moment dat een indringer in jouw huis probeert te komen, op het moment dat jij thuis bent. Normale deuralarmen hebben een decibel van 110 tot 120. Dit is luid genoeg om te horen door de meeste huizen.

Dit waarschuwt jou op tijd om de politie te bellen, en dit zorgt ervoor dat de inbrekers ook door krijgen dat ze gezien of gehoord zijn. Dit zorgt er ook voor dat ze zich zo snel mogelijk uit de voeten maken.

Als je weg bent van huis. Het is handig als de alarm luid genoeg is zodat de buren het horen. Zo kan de buurman de politie bellen voor jou. De meeste inbrekers komen overdag langs, daarom is het erg belangrijk dat de buren ook weten dat jij van huis bent en je een deuralarm hebt.

Type deuralarm systemen

Er zijn een aantal verschillende types deuralarmsystemen. Sommige deuralarmen, zijn los en hoeven niet permanent ergens vast geplakt te worden. Dit is een systeem dat je kan hangen aan de deurknop, en gaat af op het moment dat iemand de deurknop draait.

Omdat ze nergens aan vast zitten, kan je ze overal meenemen.

Deurstopper met alarm

Een deurstop alarm, is ook een draadloze alarm, dat precies lijkt op een deurstopper. Maar deze kan je plaatsen bij de deur en op het moment dat de deur op gaat, druk het de deurstopper in en gaat het alarm af. Deze is ook draagbaar en kan je verplaatsen hoe je maar wil.

sommige deuralarmsystemen, zijn verbonden met een toetsenbord, dat meestal dicht bij de deur zit dat gemonitord moet worden. Via het toetsenbord kan je met een code het alarm activeren, en deactiveren.