7 Manieren om deurbeveiliging toe te passen

Ik praat erg veel over inbraakpreventie, en de manieren om de beveiliging van je huis te brengen naar een hoger level. In mijn ogen is voorkomen beter dan genezen, liever een kleine investering in een beveiligingscamera of een nieuw alarmsysteem.

Inbraak voorkomen tijdens de feestdagen

Kerst, Nieuwjaar, Pasen, en allerlei feestdagen zijn speciale momenten voor vele families en vrienden om traditioneel samen te komen. Het zijn ook de momenten dat mensen erg vrijgevig zijn en er de leukste dagen van het jaar van maken.

Inbraakpreventie tips, om inbraak te voorkomen

Er komen dagelijks nieuwe verhalen van inbraken, iedereen hoort ze wel in zijn omgeving, en je beseft dat het aantal inbraken nog steeds erg hoog is 250 per dag. Met deze cijfers is het de vraag of je genoeg doet aan inbraakpreventie.

10 verrassende feiten over inbraken

Hier zijn Tien verrassende feiten over inbrekers en inbraken. En inbraakpreventie tips voor iedereen die zich zorgen maakt over de veiligheid van zijn eigendommen.

Hoe beveilig ik mijn huis of bedrijf

Huizen en bedrijven zijn een gewild doelwit voor zowel inbrekers als overvallers. Er zijn altijd waardevolle goederen aanwezig, inbrekers gaan bijna altijd ‘s nachts te werk. Overvallers daarentegen gaan meestal bij de opening of sluiting van de winkel.

Welk alarmsysteem kiezen voor winkel

Een stil inbraak alarmsysteem geeft jouw winkel een zeer goede beveiliging. De rede hiervan: Het seint de inbreker niet in, zoals een normaal inbraak alarmsysteem, bij dit soort beveiliging gaan er alarmbellen rinkelen, en is het in de weide omtrek te horen.

Verlichten tegen inbraak

Buitenlampen is een andere manier om je winkel te beveiligen tegen inbraak. Bijna alle winkel inbraken gebeuren in de nacht. In het donker is een inbreker niet goed zichtbaar, en heeft hij genoeg ruimte en tijd om in de breken.

Locaties met een verhoogd inbraakrisico

Er zijn bepaalde locaties die een verhoogd risico hebben om slachtoffer te worden van winkel inbraak (Amsterdam bijvoorbeeld), dit zijn plekken waar dagelijks word ingebroken.

Wat is kerntrekbeveiliging

Een Kerntrekbeveiliging, maakt de inbraak methode Kerntrekken onmogelijk. Deze vorm van deurbeveiliging is op twee manieren toe te passen, de eerste manier is een Anti Kerntrek Beslag, en de tweede manier is met een Anti Kerntrek Cilinderslot.

Sterke kluis tegen diefstal

Een goede brandkast, is het begin. Zorg ervoor dat je een sterke kluis hebt, die inbrekers niet zomaar open krijgen. Veelal is het hoe groter de kluis hoe minder snel die te breken is, en natuurlijk niet te bewegen is.

Veiligheidsslot voor bedrijf

Ga niet zomaar voor een deurslot, maar maak een keus uit de vele veiligheidssloten die er op de markt zijn. Dit is een manier om je deur te beveiligen, hierdoor vorm je een grote obstakel om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.

Bedrijf en winkel beveiligen tegen inbraak

Wanneer u het veiligheidsbeslag niet wilt of kunt vervangen zijn er altijd andere oplossingen te vinden om u toch te beschermen tegen de kerntrekmethode, dit kunt u namelijk doen door een Cilinder met Kerntrek beveiliging toe te passen.

Deuralarmsysteem voor een lage prijs, maar let op de volgende vallen!

Deuralarmsysteem voor een lage prijs, maar let op de volgende vallen!

Een deuralarm is een goedkope optie om je huis te beveiligen, maar daar blijft het ook bij. Een deuralarm is een goede stap