40 mooie lampen voor de woonkamer, op kantoor en voor de slaapkamer

We weten allemaal dat één van de simpelste en voor de hand liggende manieren om een donker hoekje opmooie-tafellamp te lichten, of het hoekje een beetje op te vrolijken, door een sfeervolle vloerlamp te plaatsen. Met de vele verschillende lamp ontwerpen, lamp vormen, kleuren lampen, dimensies en of verlichtings- vormen. Één van de meest gemakkelijke methoden om een ruimte op te lichten, is een lamp die past bij de kleurtoon van de ruimte, dit brengt ons eigenlijk weer bij de Kleurtemperatuur van licht.

De geselecteerde kleur kan de kleuren, en aanwezige decoraties in je slaapkamer of woonkamer, flink eruit laten springen! In dit artikel staan 40 hele mooie lampen. Dit artikel gaat niet alleen om standaard lampen, maar vooral om creatieve lampen!

coin-lampDe Muntlamp. Een lamp ontworpen door een ene Jethro Macey, waar ik nooit van heb gehoord… Ik vindt het persoonlijk een vreemde lamp, je moet er een muntje in doen, voordat die aan gaat, en dan gaat de lamp na een aantal minuten ook nog uit. Door het mechanisme dat erin zit.

De Muntlamp is eigenlijk meer dan een lamp, het brengt een boodschap naar voor. Het idee achter de lamp, is mensen bewust maken van wat het kost zolang de lamp aan staat. Ik weet niet of jij dit een interessante lamp vindt. Maar ik vindt het eerlijk gezegd een mislukte lamp. Iedere keer opstaan een muntje zoeken om de lamp weer aan te krijgen…?

De Paddenstoel Lamp.  Een hele natuurlijk lamp met Led Lampjes, paddenstoel-lampdeze prachtige lamp geeft jouw kamer het idee van een natuurlijke sfeer! Net of je bent beland in Smurfenland. Deze prachtige natuurlijke lamp is voorzien van allemaal paddenstoeltjes die verlicht zijn, en voorzien van Led lampjes.

 

 

titanic-lampEen Lamp geïnspireerd door Titanic.  Iedereen herinnert zich wel de Titanic, het wereld beroemde schip dat ooit zonk. Er zijn films geïnspireerd door Titanic, er zijn boeken, en er is een lamp! Deze lamp is gecreëerd door Charles Trevelyan. De lamp is in een vorm gemaakt, waardoor het lijkt alsof het zinkt.

Door het design, komt er ook heel erg veel licht, gericht uit! Ik vindt dit een prachtige lamp. Zowel het idee erachter, als het ontwerp van de lamp.

Dit is een hele vreemde genaamd Thorn Lighting. Het moet een gat voorstellen, iets buitenaards. Ik vindt het wel een mooi en leuk idee. Alleen snap ik niet precies wat het moet betekenen, een soort doorgang voor aliens? Of een soort sterrenstelsel doorgang? Alleen Billy May weet het! De uitvinder van de lamp.

De installatie, is zo ingericht dat de Led lampen achter een plaat verdwijnen in verschillende vormen. De plaat word geverfd in de kleur van jouw muur. Op deze manier lijkt het alsof het licht uit de muur komt. Zoals ik al aangaf vindt ik het wel mooi, en je kan er echt hele leuke en gekke stijlen mee creëren!
wand-licht-systeem-thorn-light wand-licht