Armani Exchange horloges Mode of sterk?

Het Armani horloges merk Exchange zet zichzelf tussen de hoge mode labels. Armani staat nog steeds hoog in de mode branche…

Daniel Wellington Classic Bristol Preview

Laten we het benaderen, de toekomst zorgt ervoor dat wij steeds meer verbonden zijn. ‘Super computers in onze zak’, slimme horloges om onze pols als assistent, zijn al een dagelijks beeld.

De geschiedenis van Guess

Bij Guess zijn ze ervan overtuigd om wereldleider te worden op mode gebied. Ze
leveren producten en service van hoge kwaliteit.

Het verhaal achter Michael Kors

Kors is de geboren Karl Anderson JR. Geboren en opgegroeid in het New Yorkse Long Island, en de zoon van Joan Hamburg, voormalig model, en haar eerste man Karl Anderson, een student.

Over Calvin Klein

Mark Wahlberg zijn onderbroeken en Brooke Shields, kwamen niets te kort. Iedereen was op zijn hoede voor de Calvins.

Hoe is Emporio Armani Ontstaan

Giorgio Armani, Geboren op 11 juli, 1934 in Italië. Een mode ontwerper die zijn imperium heeft uitgebouwd om Restaurants en Hotels.

Wat betekent ATM bij een horloge

Waterdichtheid van een horloge wordt aangegeven in druk, Bar. De aanduidingen hierboven de ATM staat voor de druk dat het horloge aan kan. Hieronder leggen wij alle aanduidingen uit.

Tag Heuer Carrera 1887

heeft onlangs zijn 50ste verjaardag gevierd, naast de Rolex Daytona. Carrera is door de jaren heen door vele herzieningen gegaan. Maar nog steeds ligt de basis er sinds het begin van de lijn.

6 Ongelofelijke diepzee horloges

Alle duikers horloges delen dezelfde kenmerken, die het werkelijk duikershorloges maken. Bijvoorbeeld wijzers die maar een richting op gaan, beveiligde kroontjes, zeer hoge waterresistentie.

Waarom is een luxe horloge gewild

In deze tijd vinden veel mensen het belangrijk om er een te dragen, zowel vanuit de passie, en om op te vallen op bijvoorbeeld een bijeenkomst. Zeg nou zelf, een prachtig Baume & Mercier Heren Horloge doet het altijd goed, en straalt succes uit.

Diesel Horloges geschikt voor iedereen

Als merk, is Diesel opgezet door een Italiaanse mode ontwerper genaamd Renzo Rosso. Er was een punt bereikt, waarbij Renzo werd gezien als ‘Jeans Genie’. Het succes dat Diesel als mode merk heeft geboekt

Wat moet je weten bij het kopen van een horloge

Een horloge zegt meer dan woorden over het karakter, de uitstraling, de stijl, en de financiële situatie van een man. Dat is de reden, dat het aankopen van een horloge een persoonlijke, en belangrijke beslissing is.

Manieren om een horloge schoon te maken

Horloges worden over het algemeen dagelijks gedragen en verliezen door vuil, en lichamelijke olien, bodylotions en allerlei andere elementen. De Horloge banden zijn gemaakt van verschillende materialen.

Verschillende kettingsluitingen

De manier waarop een ketting sluit is niet zo simpel als je zou denken. Er zijn talloze verschillende sluitingen, om een ketting te sluiten. We gaan het in dit artikelen vandaag hebben over 12 types ketting sluitingen.

Top 10 dameshorloges

Wij hebben een top 10 opgesteld van de mooiste dameshorloges! Deze top 10 hebben wij gemaakt aan de hand van een kleine Enquête. Misschien is dit voor jou niet de top 10? Ieder heeft natuurlijk zijn eigen smaak, en wij ontvangen graag een mail met jouw mooiste dameshorloges.

Serieuzer door een luxe horloge

Zoals ik ben begonnen met het artikel ‘de reden waarom jij een luxe horloge draagt’, is het belangrijk om erbij te horen. Mensen beoordelen hoe slim, goed, aantrekkelijk en succesvol je bent aan de hand van zichtbare elementen, kleding, schoenen, auto, horloges, enz. enz.